Bekende food blogger Steffi voorgesteld

Geplaatst op 04-12-2022

Categorie: Eten en drinken

Steffi Vertriest is een bekende food blogger uit België. Ze werd geboren op 21 juni 1992 en groeide op in het dorpje Kapellen in de provincie Antwerpen.

Vertriest begon met koken op jonge leeftijd en ontdekte al snel haar passie voor het creëren van lekkere gerechten. In 2013 startte ze haar eigen blog, genaamd "Steffi's Kitchen", waarop ze haar favoriete recepten deelt met haar lezers.

Op haar blog vind je allerlei soorten recepten, van gezonde gerechten tot heerlijke desserts. Vertriest heeft een voorliefde voor vegetarische en veganistische gerechten, maar ze deelt ook regelmatig recepten met vlees of vis. Ze staat bekend als liefhebster van gezonde voeding en legt daar ook de focus op in haar blog - maar toch zijn er ook lekkere gerechtjes met chocolade en andere zoetigheden

Naast haar blog heeft Vertriest ook een YouTube-kanaal waarop ze kookvideo's deelt. In deze video's neemt ze haar kijkers mee in haar keuken en laat ze zien hoe je verschillende gerechten kunt maken.

Vertriest is een populaire food blogger en haar recepten worden door veel mensen gewaardeerd. Ze blijft hard werken om haar lezers te inspireren met nieuwe en lekkere recepten. Je kan op haar blog altijd terecht voor inspiratie én gezonde voedingstips. Natuurlijk wordt er ook over beauty en sport geblogt af en toe!